Vendégkönyv

Ha észrevételed, véleményed van, ne légy rest egy bejegyzést megejteni Vendégkönyvünkbe!

Hozzászólások

Végre egy olyan oldal, ahol kották is vannak. Hogyan lehetne letölteni, mert szeretném némelyiket kinyomtatni. Köszönettel: papa

Kedves Gimnázium!

Nagyon örülök, hogy megtaláltam a weblapjukon a Végső Hang című könyvet. Sajnos a szerző feltöntetése nélkül szerepel az oldal, és ezt szerintem érdemes lenne pótolni! Az eredeti kiadás a Buddhista Misszió kiadásában jelent meg és a verseket Tóth Gábor szerezte! http://www.fokapu.hu/index.php?cikklap_id=3776

Ének-magyar szakos tanárként gyakran merítek anyagot a szöveg- és kottatárból. Ezúton is köszönöm a lehetőséget! (Bár a Kedvencek 2. és 3. kötetébe szinte lehetlen bejutni.)

Tisztelt SZEPI honlapjának szerkesztői!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam iskolájuk honlapjára.
Ének-zene tanár lévén a kottatárukat is szívesen lapozgatnám, de sajnos nem jöttem rá hol tudok regisztrálni. Ebben kérném a segítségüket .
Tisztelettel: Korbély Krisztin

nagyon tetszenek a versek és az idézetek sokszor jövök föl erre az oldara, szerintem nagyon hasznos

köszönettel Timi§

RAJONGOK TEREZ ANYA IMAIERT , PELDAKEPKENT VAN JELEN AZ ELETEMBE , CSODALATOS .KOSZONJUK EZT A HONLAPOT GRATULALOK AZ ALAPITOJANAK.

Köszönöm Nektek ezt az oldalt! Egy lelkigyakorlatos utat készítettem és rengeteg anyagot tudtam hozzá innen használni. Szuper!

Teljesen véletlenül akadtam erre a honlapra. Picit belemélyedve csodálkozva láttam, hogy a kedvenc történeteim közül egy csomó itt sorakozik, digitalizálva. Ha pedig az ember valahol ilyen történet-gyűjteményre lel, akkor biztos, hogy a szegedi piaristáknál rokonlelkekre talált.

Gratulálok a kiváló irodalmi ízlésükhöz!

Üdvözlettel

dr. Nagymarosy András

Nagy örömömre szolgált, hogy eme magasztos verset olvashattam, s mint versmondó, továbbadhatom a nagyobb közönségnek, hogy ők is átélhessék azt a kstartikus élményt,melyet eme vers tud nyújtani.

Oldalak

Új hozzászólás

Filtered HTML

  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • Engedélyezett HTML jelölők: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.