bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Sakk sikerek 2018-2019

  Sakk sikerek 2018-2019

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  Csongrád Megyei Sakk Csapat Diákolimpia

  2019. február 9-én szombaton a Béke Utcai Általános Iskolában rendezték meg a Csongrád Megyei Sakk Csapat Diákolimpiát. Gimnáziumi csapatok mindig is kevesen indulnak, így fiú csapatunk az 1. helyet szerezte meg. Mi sem indulunk minden évben. A Radnóti Gimnázium tavaly az országos döntőben első volt, ezért nem indult megyei szinten. Az országos döntőn válik majd el, hogy mire is leszünk képesek. Egy barátságos mérkőzés keretében azért kétszer x-eltünk a tavalyi női országos döntőn bronzérmes SZTE-Gyakorló Gimnáziummal.

  Csapatunk tagjai voltak:

  • 1. Varga Gábor 7. A
  • 2. Varga Szilvia 11. B
  • 3. Hódi Ádám 10. A
  • 4. Keresztury Hanna 11. B
    

   

  Ádventi Kupa (általános iskolás csapatok számára)

  2018. december elején rendezték meg az Ádventi Kupát a Petőfi Sándor Általános Iskolában, amelyen mindig rengeteg általános iskolai csapat szokott indulni. Most is 100-as nagyságrendű volt a részvétel. A 7.a-ból induló - erősen tartalékos, de annál lelkesebb - csapatunk korosztályában a 4-ik helyet szerezte meg az elért 11 pontjával.

  • 1. táblán Varga Gábor 7. A 7/7 pont
  • 2. táblán Szvatek Dominik 7. A 7/3 pont
  • 3. táblán Rizsányi Réka 7. A 6/1 pont

   

  sakk sikerek

  sakk sikerek fényképen

  sakkozók