bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Hittan

  2019-2020

  pdf A házi hittanversenyünk az Eucharisztiához, a ministráláshoz és a liturgiához kötődött. Összesen 48 diák vett részt a páros versenyben. A lebonyolítás során - meglepő módon (!) - a program maga többször lefagyott (kahoot) és ez rendkívüli módon megnehezítette a csapatok összemérését. Végül a nagyoknál már papír alapúvá tettük a küzdelmet és a kérdéseket kivetítve kellett dolgozniuk a pároknak.
  Részletek a pdf-ben.   

  2016-2017

  7-9. évfolyam:
  1. Papp Dániel Péter - Szabó Boldizsár (8. A)
  2-3. Rácz Gellért - László Imre Tádé (8. A)
  2-3. Angyal Kyra Viktória - Masa Kinga (8. A)

  10-12. évfolyam:
  1-2. Tóth Virág - Miklós Ádám  (11. B)
  1-2. Tóth Zsanett - Tapodi Krisztián  (12. B)
  3. Bánfi Kristóf - Tóth Zsófia (12. B)