bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Virtuális séta

  Virtuális séta

   

  Üdvözöljük a Dugonics András Piarista Gimnázium virtuális sétáján!
   

  Figyelem, a virtuális séta az épület és környéke 2011-es állapotát tükrözi!
     A virtuális séta nem más, mint az iskola különböző pontjain készült gömbpanoráma felvételek összessége. Ezek segítségével Ön körbejárhatja az épületet, szemrevételezheti az osztálytermeket, előadókat, folyosókat, stb.

   

  A virtuális séta minden átlagos számítógépen, laptopon vagy noteszgépen fut. A lejátszáshoz mindössze Adobe Flash Player szükséges, amely a legtöbb gépen már telepítve van. Célszerű a sétát teljes méretben élvezni. Ezt az alsó ikonsor legutolsó ikonjával teheti meg.

   

  Az egér lenyomva tartásával és annak húzásával nézhet szét az adott helyiségben. A könnyebb navigálást a bal felső sarokban található térkép biztosítja, ahol Ön könnyen és gyorsan megtalálhatja úti célját. A zöld pont mindig az Ön aktuális pozícióját jelöli.

   

  Virtuális séta: földszint
   
  Virtuális séta: első emelet
   
  Virtuális séta: második emelet
   
  Virtuális séta:templom
   
  Virtuális séta: Piarista Közösségi Központ
   
  Virtuális séta: udvar, sportpálya