bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Biztonságos Iskola

    Biztonságos Iskola

    Kiemelten fontos szándékunk az iskolánkba járó gyermekek biztonsága. Ezt segítendő alakult Piarista Tartományunkban a Biztonságos Iskola Tartományi Tanácsa (BITT). Az alábbi honlap a BITT felülete, amely segítséget nyújt iskolai közösségünk minden tagjának: diáknak, pedagógusnak, szülőnek, munkatársnak. Segít mindenkinek, akinek segítségre, tanácsra, információra van szüksége.

     

    Biztonságos iskola