bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » "Dugonics András piarista Gimnázium V. Nyílt Atlétika Versenye" pályázat (NTP-SV-14-0074)

  "Dugonics András piarista Gimnázium V. Nyílt Atlétika Versenye" pályázat (NTP-SV-14-0074)

  • "Dugonics András piarista Gimnázium V. Nyílt Atlétika Versenye" pályázat (NTP-SV-14-0074)
  • Összeg: 478.000 Ft

   

  A Dugonics András Piarista Gimnázium ötödik alkalommal rendezte meg 2015. április 24-én Nyílt Atlétika versenyét a Csongrád megyei iskolák II., III. és IV. korcsoportos tanulói részére. A versenyt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt , a Nemzeti Tehetség Program ,a Támogatáskezelő és az OFI pályázata segítségével tudta iskolánk megrendezni. A megmérettetésre nem csak szegedi, de Szeged környéki iskolákból és sportegyesületekből is érkeztek diákok a versenyre. 150 serdülő, gyermek  korcsoportú tanuló mérte össze erejét 27 sportágban. A megyei Diákolimpiai küzdelmek előtt jó erőpróba volt a gyerekeknek és a testnevelő tanároknak a verseny. Nagyon sok szép eredmény született, egyéni csúcsokat javítottak a korszerű létesítményben a résztvevők. Ennek is köszönhető, hogy a Szeged környéki iskolák évről-évre egyre nagyobb létszámmal vesznek részt.  A tanulókat kísérő szurkolók nagyban hozzájárultak a verseny jó hangulatához.

   

  A versenyen készült fényképek itt érhetők el.

   

  Támogatók:

  • Emberi Erőforrások Minisztériuma - Nemzeti Tehetség Program
  • Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
  • Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet