bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Bor Pál Fizikaverseny

  Bor Pál Fizikaverseny

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  A hetedik és nyolcadik osztályosok számára rendezik meg immár tizedik éve a háromfordulós Bor Pál Fizikaversenyt. Iskolánkból három nyolcadik osztályos tanuló jutott a döntőbe. A SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Általános és Környezetfizikai Tanszékén megrendezett záró fordulón egy elméleti feladatsort kellett megoldaniuk a versenyzőknek, majd szünet után mérési feladatok következtek. A dolgozatok javítása közben a résztvevő diákok és vendégek Prof. Dr. Bor Zsolt fizikus, akadémikus előadását hallgathatták meg, amelyben beszámolt a lézeres szemműtéteket kifejlesztő kutatócsoportjainak a munkásságáról, majd a szemhibák kialakulásáról tartott nagyon izgalmas előadást. Ezután következett az eredmények kihirdetése.
  Bálint Béla 2. helyezést, Tallósy Péter 4. helyezést ért el. Barta Alexandra dicséretet kapott.

  http://www.borpal.hu