Szülők Iskolája (édesanyák figyelmébe)

Tanév: 
2018-2019

pályázati logó

pdf Hogy szeresselek, arra való a szívem…„ címmel tart előadást érdeklődő édesanyáknak női meseműhelyen Sólyom Andrea alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta 2018.11.12-én 17.00-tól. A részvétel regisztrációhoz kötött.
Részletek a pdf-ben.

 

Örömmel hívjuk a kedves érdeklődő édesanyákat következő alkalmunkra a Szülők Iskolájába!

“Hogy szeresselek, arra való a szívem…„ címmel Sólyom Andrea alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta előadást tart édesanyáknak a Szülők iskolája keretein belül.

“Bármely nép meséit olvassuk, az ÉDESANYÁK tudása - bár sokféle cselekedetben és sokféle módon fejeződik ki -, alapvetően mindig ugyanazt a mintázatot mutatja: befogadnak, elfogadnak, s mikor eljön az idő, elengednek. Ezek az asszonyok jól óvják, jól táplálják – s nem csak testileg - gyermekeiket, s az általuk összekészített tarisznya sohasem üres, gondosan belecsomagolva a gyermekek ott találják az anyjuk sütötte hamuban sült pogácsát.
Miben s hol gyökeredzik ezeknek a „mesés” édesanyáknak az ereje és a tudása mindehhez? S honnan meríthetünk mi, „hétköznapi” édesanyák erőt a befogadáshoz, elfogadáshoz és elengedéshez? “

Ezekre a kérdésekre keressük a választ a NŐI MESEMŰHELYEN Sólyom Andrea  alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeutával.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szulokiskolaja@szepi.hu címen lehet. Jelentkezést 30 főig tudunk fogadni.

Időpont: 2018. november 12. 17:00-18:30.
Helyszín: Dugonics András Piarista Gimnázium, Díszterem