bolt.piarista.hu

Nyári ügyeleti napok:

Az ügyeleti napok a következőképpen alakulnak a nyári szünetben:

 • 2019. augusztus 28.(szerda) 9:00-13:00

Ezeken a napokon van lehetőség ügyintézésre.


Osztályozó-, javítóvizsgák időpontja:

2019. augusztus 26-án (hétfő) 9.00 órától


 

Címlap » Hirek » 2018 2019 » Szülők Iskolája (édesanyák figyelmébe)

  Szülők Iskolája (édesanyák figyelmébe)

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  pályázati logó

   

  pdf Hogy szeresselek, arra való a szívem…„ címmel tart előadást érdeklődő édesanyáknak női meseműhelyen Sólyom Andrea alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta 2018.11.12-én 17.00-tól. A részvétel regisztrációhoz kötött.
  Részletek a pdf-ben.

   

   

  Örömmel hívjuk a kedves érdeklődő édesanyákat következő alkalmunkra a Szülők Iskolájába!

  “Hogy szeresselek, arra való a szívem…„ címmel Sólyom Andrea alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta előadást tart édesanyáknak a Szülők iskolája keretein belül.

  “Bármely nép meséit olvassuk, az ÉDESANYÁK tudása - bár sokféle cselekedetben és sokféle módon fejeződik ki -, alapvetően mindig ugyanazt a mintázatot mutatja: befogadnak, elfogadnak, s mikor eljön az idő, elengednek. Ezek az asszonyok jól óvják, jól táplálják – s nem csak testileg - gyermekeiket, s az általuk összekészített tarisznya sohasem üres, gondosan belecsomagolva a gyermekek ott találják az anyjuk sütötte hamuban sült pogácsát.
  Miben s hol gyökeredzik ezeknek a „mesés” édesanyáknak az ereje és a tudása mindehhez? S honnan meríthetünk mi, „hétköznapi” édesanyák erőt a befogadáshoz, elfogadáshoz és elengedéshez? “

  Ezekre a kérdésekre keressük a választ a NŐI MESEMŰHELYEN Sólyom Andrea  alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeutával.

  A részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a szulokiskolaja@szepi.hu címen lehet. Jelentkezést 30 főig tudunk fogadni.

  Időpont: 2018. november 12. 17:00-18:30.
  Helyszín: Dugonics András Piarista Gimnázium, Díszterem