Iskolai sítúra

Tanév: 
2023-2024

2024. február 9-12.

Helyszín: Donovaly (Szlovákia), szállás a pályafelvonók közvetlen közelében: SKI Hotel. Előreláthatólag 80.000 Ft + 75 Euro részvételi díj minden költséget magában foglal: busz, szállás, félpanziós étkezés, síbérlet, sífelszerelés kölcsönzése, utasbiztosítás. Részletes túraleírást december közepén küldünk. A kezdők síoktatásban részesülnek. A sítábor ideje alatt az iskolai házirend él a diákok számára!

Jelentkezési határidő: 2023. november 8.

A sítúrára való sikeres jelentkezés feltételei:

1. Az alábbi űrlap kitöltése: https://forms.gle/JGEuzU4whNsVt1hS9
2. A szülői nyilatkozatot leadni Csizmadia Zsolt vagy Tóth Károly tanár urak egyikének.
3. A 30.000 Ft előleg átutalásával a Piarista Tesisek - Bukor Edit 11773353-02225319 számlaszámra, a közleményben: Diák neve, osztály, sítábor – feltüntetésével. Az előleg befizetéséről szóló digitális bizonylatot csatolva küldjék el a toth.karoly@szeged.piarista.hu címre.

A befizetett előleget, foglalóként a szálláshelyre továbbítjuk, vagyis nem visszatéríthető. A sítúrára a jelentkezőket a jelentkezési sorrendben regisztráljuk, a tábor maximális létszáma 50 fő.

Az Európai Egészségbiztosítási Kártya (EU-Kártya) kiváltását minden résztvevőtől kérjük, függetlenül a megkötött utasbiztosítástól.
A sikeresen jelentkezők a későbbiekben egy űrlap kitöltésével adják meg a síeléshez szükséges és személyes adataikat.

Csizmadia Zsolt és Tóth Károly szervező tanár