Jelentkezés központi írásbeli vizsgára

Tanév: 
2023-2024
Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!
Az írásbeli vizsgára jelentkezési határidő: 2023. november 30.
- A magyarországi általános iskolákban tanuló 8. osztályos tanulók jelentkezését az általános iskola intézi, remélhetőleg. Kérem, érdeklődjenek gyermekük osztályfőnökénél!
- A 6. osztályosok és a határon túlról jelentkező 8. osztályosok az alábbi módon, kétféleképpen  jelentkezhetnek (természetesen csak az egyik módot válasszák!):
 
  • papíralapon, pdf formátumban vagy word docx fájlban kitöltött dokumentum nyomtatásával

    Amennyiben ezt a kitöltési módot választják, a kitöltött és aláírt dokumentumot postai úton meg kell küldeni, vagy személyesen be kell nyújtani abba a központi írásbeli vizsgát szervező középiskolába, amelyikben a diák a felvételit meg kívánja írni.
    A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva tudja pdf formátumban letölteni: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (pdf)
    A jelentkezési lap erre a linkre kattintva word docx formátumban letölthető: Jelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (docx)

 
 
ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával

Amennyiben az elektronikus kitöltést választják, akkor a jelentkezési lap továbbítása is közvetlenül, elektronikusan történik a vizsgaszervező intézmény részére. Az ügyfélkapun beküldendő elektronikus űrlap kitöltése előtt kérjük, hogy tekintsék meg a program használatához készített videóútmutatót, vagy olvassák el a kitöltési útmutatót.
A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva lehet ügyfélkapun keresztül kitölteni: Közfelvir - Elektronikus jelentkezési felület

 
Azok a tanulók, akik szakértői véleménnyel rendelkeznek és élni kívánnak a különböző lehetőségekkel (pl. időhosszabbítás stb.) a jelentkezési lap mellé csatolniuk kell a szakértői vélemény fénymásolatát és az alábbi szülői kérelmet:
(Az ügyfélkapun keresztül, elektronikus űrlap használatával benyújtott jelentkezés esetén az űrlapfelületen lehetőség van a szülői kérelem kitöltésére és a szükséges dokumentumok csatolására is.)
 
Ha bármilyen kérdésük van a jelentkezéssel kapcsolatban, kérem, írjanak a zsova.tamas@szeged.piarista címre!