bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Tanaraink » Krnács András

  Krnács András

  e-mail cím: 
  kfnacs.andras@szeged.piarista_PONT_hu
  szak: 

  fotó-videó

  A tanszak célja, hogy alapvető elméleti és gyakorlati ismeretekkel ruházza fel a foglalkozások résztvevőit. A technikai ismereteken túl az is hangsúlyos, hogy a diákokat kreatív gondolkodásmódra neveljük, hogy minél inkább ki tudják bontakoztatni alkotómunkájukat. A foglalkozás során főleg a műhely jellegű munkaforma van gyakorlatban, így a tapasztalatok alapján szerzett tudást erősítjük.