bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Tanaraink » Kuzma-Vojtovics Tímea

  Kuzma-Vojtovics Tímea

  Telefonszám: 
  20/3716-122
  e-mail cím: 
  vojtovics.timea@szeged.piarista_PONT_hu
  szak: 

  zongora

  Zongoratanításom alapvető céljai közé tartozik, hogy fejlesszem a növendékeim muzikalitását, zenei hallását. Fontos feladatomnak tartom, hogy a hangszer irodalmának legjelentősebb zeneszerzőit és előadóművészeit megismertessem, megszerettessem tanítványaimmal. Törekszem arra, hogy átadhassam azt a tudást, amely segítségével egy mű mondanivalóját kifejező hangon, hangszínben, hangerőben gazdagon tudják majd növendékeim megszólaltatni a hangszeren, miközben a különböző zongoradarabokat stílus- és kottahűen játsszák – a maguk és mindannyiunk örömére.

  Kuzma-Vojtovics Tímea – zongora-tanár