bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hajnács Lili tájfutó sikerei

  Hajnács Lili tájfutó sikerei

  Tanév: 
  2018-2019

  Hajnács Lili 11. C osztályos tanulónk az elmúlt hetekben a következő eredményeket érte el tájfutásból:

  2018. szeptember 7. Csongrád, Körös-torok Kupa, regionális rangsoroló verseny
  összetett 1. hely

  2018. szeptember 8. Szentes, Hódmezővásárhely-Szentes Kupa, regionális rangsoroló verseny
  összetett 2. hely

  2018. szeptember 14-15. Miskolc, Rövidtávú Sprint Országos Bajnokság Miskolctapolcán rendezték az ORVB-t (Országos Rövidtávú Sprint Váltó Bajnokság), ahol a V18-as váltóval a Szegedi Vasutas Sport Egyesület színeiben ORSZÁGOS BAJNOKI címet szereztek. A csapat kettő lányból, illetve kettő fiúból állt össze. A verseny végig rendkívül szoros volt, mind a hegyi, mind a városi terepen fokozott koncentrációra és fizikai erőnlétre volt szükség.