bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Iskola » Sporttagozat » Elsportoloink » Priváczki-Juhász Laura

  Priváczki-Juhász Laura

  Priváczki-Juhász Laura

  Priváczki-Juhász Laura

  Priváczki-Juhász Laura

   

  • 4. hely Olimpiai Reménységek Verseny (ORV) női serdülő kormányos nélküli 4-es (NS4-), 2016.05.20-22., Brno (Csehország)
  • 4. hely Olimpiai Reménységek Verseny (ORV) női serdülő kormányos nélkül 2-es (NS2-), 2016.05.20-22., Brno (Csehország)

   

   

   

   

   

   

  Priváczki-Juhász Laura

   

  2016. április 30. - május 1-én megtartott Dr. Simády Béla International Memorial Regatta evezős verseny,a serdülő korosztály egyik legfontosabb versenye, hiszen ennek a versenynek a megnyerésével nyílik lehetőség a magyar válogatott tagjai közé kerülni. Ezzel együtt kvalifikálják magukat az Olimpiai Reménységek Versenyére (ORV).

  Priváczki-Juhász Laura, 9. C osztályos tanuló két versenyszámban állt rajthoz: női serdülő kormányos nélküli kettesben (NS2-) és női serdülő négyesben (NS4-). Mindkét versenyszámban első helyen végzett, így két számmal jutott ki a csehországi Brno-ba, május 20-án megrendezésre kerülő ORV-re. Ezzel együtt válogatott kerettag lett.

   

   

   

   

   

  Laura a dobogón

  2017. február 25., Győrben 3. helyezést ért el az Ergométeres Országos Bajnokság, Női ifjúsági könnyűsúly versenyén.

   

   

   

   

   

  Tavaszi Hosszútávú vereny

  Minden év téli alapozó időszaka után megrendezésre kerül az országos szintű Tavaszi Hosszútávú vereny. Priváczki-Juhász Laura 10. C osztályos tanulónk női ifjúsági könnyűsúlyú egypárevezős versenyszámban állt rajthoz. A táv 6km volt és Szolnokon került megrendezésre. A távot fordulóval kellett teljesíteni, így a rajt- és célvonal azonos vonalba esett. Végül 3. helyezést ért el.

  Laura sikere képen

   

   

   

  Priváczki-Juhász Laura 10. C osztályos tanulónk a 2017. évi Evezős Ifjúsági Európa Bajnokságon Németországban, Krefeldben az Evezős Szövetség felkérésére a fiú nyolcas kormányosaként vett részt a versenyen.

  Egy éve engedélyezték azt, hogy kormányosként az ellenkező nem képviselője is lehet csapattag. A kormányos a hajóban nem evez, hanem koordinálja az egységet, gyakorlatilag egy másodedző szerepét betöltve ezzel. Csak a nagy egységeknél van kormányos; a nyolcas hajóknál minden esetben.

  A fiúknak egy hetük volt felkészülni a megmérettetésre. A Szövetség elvárásait tartani tudta az egység és az olaszokat szorosan tartva végül 9. helyen zártuk a versenyt.

  Laura sikere