bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Multiplikátor képzés - 2018. augusztus 27-28.

  Multiplikátor képzés - 2018. augusztus 27-28.

  EFOP-3.3.7-17-2017-00037

  EFOP-3.2.3-17-2017-00020
  Digitális környezet fejlesztése a Piarista Rend négy intézményében

   

  A tavasszal megkezdett 60 órás, digitális pedagógiai multiplikátor továbbképzés folytatására került sor a két napban. A jelenlévők megosztották egymással az eddigi szerzett tapasztalataikat: bemutatták a jól bevált gyakorlataikat, szó esett a felmerült problémákról is. Mindezeket figyelembe véve fogalmazták meg a kollégák a célokat az elkövetkező időszakra.