bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Tanaraink » Szalkai Sándor

  Szalkai Sándor

  Telefonszám: 
  20/5610-320
  e-mail cím: 
  szalkai.sandor@szeged.piarista_PONT_hu
  szak: 

  gitár

  kiegészítő információ: 

  az alapfokú művészeti iskola vezetője
  vezetőségi tag

  Gitártanszakunkon lehetőség nyílik megismerni, elsajátítani a hangszerjátékot, és az egyetemes gitáros repertoáron keresztül megérkezni a mai korok akár könnyűzenei műfajaiba.
  A tanszakon minden évben sorra alakulnak a kamaraformációk, főleg duó, trió és kvartett formájában, így kiemelten lehetőségünk van a közös zenélés, játék lehetőségére és annak örömére.
  Az elkövetkezendő időkben szervezzük az iskolai gitárzenekart is.
  Iskolánk szervezi és egyben helyszínét is adja az immáron évek óta megrendezendő Tavaszi Gitártalálkozónak, amely alkalmával minden jelentkező  növendéknek lehetősége van bemutatni az éppen repertoáron lévő darabjait felszabadult, kötetlen hangulatban.
  A klasszikus tanszakok közös  koncertjein, valamint számos egyéb versenyen és rendezvényen képviseljük, ápoljuk a gitárzene hagyományait és örömeit.

  Szalkai Sándor – gitártanár, kamaraművész