bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Nyári tábor Szóládon - 10. C

    Nyári tábor Szóládon - 10. C

    Esemény kategória: 
    Tanév: 
    2015-2016

    Nyári táborunknak kézilabda csapatnyian vágtunk neki. Szálláshelyünket a Balaton melletti szépen felújított szóládi plébánián kaptuk. Mindjárt az első nap egy homokfoci közben Gellén Gergő lába úgy megsérült, hogy egész másnap a Siofóki Kórházban üldögéltünk. Persze ez kedvét senkinek sem szegte. Különösen is ízessé tette étkezéseinket, hogy végig magunkra sütöttünk, főztünk Rozgonyi Ákos és Barabás Kati irányításával. Programszerűen: strandoltunk, kulturális nevezetességeket néztünk, Somogy megye legmagasabb pontján jártunk, éjszakákba nyúlóan tábortűz mellett beszélgettünk, játszottunk, foci eb-t néztünk. Kicsi csapatunk így jól összekovácsolódott az 5 nap során. Nem utolsó sorban pedig fociztunk Magyarország politikai értelemben leghíresebb focipályáján Kötcsén, amelynek 3 sarkában a rendszerváltozás utáni 1-1 miniszterelnök kúriája, villája található.