bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Megyei Egyéni Sakk Diákolimpia

  Megyei Egyéni Sakk Diákolimpia

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2016-2017

  A Megyei Egyéni Sakk Diákolimpián a következő eredmények születtek:

  • Varga Szilvia (9. B) a Megyei Egyéni Értékszámos Diákolimpián középiskolás (V-VI.) kategóriában első helyezést ért el. Ellenfele - meglepő módon - nem volt. Az országos döntő már komoly kihívás lesz.
  • Hódi Ádám (8. A) a Megyei Egyéni Amatőr Diákolimpián a felsős (III-IV.) kategóriában 2. helyezést ért el. 5-en voltak. 3-at megvert, a győztestől sajnos kikapott. Így nem jutott be az országos döntőbe.