bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » „Szolgálunk és védünk!”

  „Szolgálunk és védünk!”

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2016-2017

  Március 23-án a rendőri hivatás népszerűsítésének céljából látogatást tett iskolánkban a Szegedi Rendészeti Szakközépiskola több képviselője.

   A 10. évfolyam diákjai betekintést nyerhettek a rendőri kiképzésbe, egészen a felszereléstől a beiktatás pillanatáig.
  Az iskola életét nemcsak tanári, hanem diák szemmel is megtekinthettük rendőrhallgató szemszögéből. Megtudhattuk, hogy himnusszal és zászló fel- illetve levonással kezdik és zárják a heteket, közösen étkeznek, és három hetes ciklusokban tanulnak és dolgoznak.

  A bemutató végén, aki szeretett volna csináltathatott a tenyeréről lenyomatott, amit szakszerűen vasporral vettek le a hallgatók.

  Nagyon sok új, hasznos információt kaptunk a bemutató során és reméljük, hogy ez így lesz májusban is, amikor mi mehetünk ki a gyakorlópályájukra.

  Bali Erika 10. C