bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Gyermekpszichiátriai szolgáltatás

  Gyermekpszichiátriai szolgáltatás

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2017-2018

  logó

   

  Iskolánkban az EFOP-1.3.7-17-2017-0122 azonosítószámú „Piarista szolgálat erősítése” c. projekt keretében a 2017-2018-as tanévtől gyermekpszichiáteri szolgáltatást nyújtunk az iskolánk tanulói számára.

  A gyermekpszichiátriai szolgáltatást iskolánkban dr. Pintér Sarolta gyermekpszichiáter nyújtja:

  „Dr.Pintér Sarolta gyermek- és ifjúságpszichiáter szakorvos vagyok. Az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-Egészségügyi Központ Gyermek-és Ifjúságpszichiátriai Osztályán dolgozom.
  Eddigi munkám során óvodás-kisiskolás és serdülő korú gyermekekkel és szüleikkel is dolgoztam mind osztályos-, mind ambuláns keretek között.
  Módszerspecifikus képzéseimet illetően kognitív viselkedésterápiát és autogén tréninget tanultam. Mindezek mellett jelenleg szimbólumterápiás és EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) képzéseim vannak folyamatban.

  A gimnázium tanulói fordulhatnak hozzám:
  - hangulati problémák esetén
  - ha teljesítményszorongással küzdenek
  - kortárs-kapcsolati vagy családi nehézségek esetén
  - feldolgozatlan traumák következményeinek megoldása céljából.

  Szívesen konzultálok a tanárokkal és szülőkkel is, amennyiben erre igény van.”