bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Megyei úszó diákolimpia

  Megyei úszó diákolimpia

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  2019. január 14-én délelőtt zajlott a megyei úszó diákolimpia verseny Hódmezővásárhelyen. Iskolánkat V-VI. korcsoportban Varga Réka Szandra 10. C és  Mikházi Zsombor 9. C kiválóan úszó tanulóink képviselték, akik éremmel tértek haza!

  Férfi 100m gyorsúszáson Mikházi Zsombor elhozta az ARANYÉRMET, egy századdal megelőzve a második helyezettet. Ezzel kivívta magának az Országos Diákolimpián való indulás jogát, amely március 9-én lesz Győrben.

  Varga Réka Szandra a 100 méter gyorsúszáson elért 4. helyezése után a 100m mellúszáson remekül szerepelve II. helyezést ért el.