bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Szegedi Rendészeti Szakgimnázium bemutató órája

    Szegedi Rendészeti Szakgimnázium bemutató órája

    Esemény kategória: 
    Tanév: 
    2018-2019

    A Szegedi Rendészeti Szakgimnázium képviselői 2018. október 15-én, előadást és szemléltető órát tartottak iskolánkban a 11. C osztálynak és azon 11-12-esek számára, akik a rendőri szakma felől érdeklődtek. Az iskola oktatója és a beiskolázásért felelős személy az elején világosan elmondta a fiataljaink számára: azt szeretnék, hogy minél többen jelentkezzenek rendőrnek, hiszen erre a hívatásra is nagy szükség van. Az iskola elvégzése nem könnyű, de sikeres befejezése után biztos megélhetést nyújt a szakma, valamint továbbtanulásra is nyílik lehetőség. A két éves képzés alatt számos anyagi juttatásokban is részesülhetnek (Pl.: ösztöndíj, B kategóriás jogosítvány, nyelvvizsgapótlék). Ezt követően az ott tanuló négy fiatal mesélt a képzésről és az átélt élményeikről. Az alkalom végén lehetőség nyílt ujjlenyomat készítésére, a rendvédelmi eszközök megszemlélésére, bevetési ruhák felvételére. Pályaorientációs szempontból sikeres volt az előadás, átfogó képet kaptak fiataljaink a Szegedi Rendészeti Szakgimnázium érettségi utáni két éves képzéséről.