bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Városi Úszó Diákolimpia

  Városi Úszó Diákolimpia

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2019-2020

  2019. november 18-én hétfőn délelőtt a szegedi Sportuszodában a Városi Úszó Diákolimpián a következő eredmények születtek:

  IV. korcsoportban:

  • II. hely - Börcsök Viktória Edit 7. A – 100m hátúszás

  V-VI. korcsoportban:

  • I. hely - 4x50m  leány gyorsváltó (Medgyes Virág 8. Aa, Borka Panna 9. C, Katona Csenge 10. C és Varga Réka Szandra 11. C)
  • II. hely - Mikházi Zsombor 10. C - 100m gyorsúszás
  • III. hely - Katona Csenge 10. C - 100m gyorsúszás
  • III. hely - Varga Réka Szandra 11. C – 100m mellúszás


  Az I. és II. helyezést elért tanulóink december 16-án, Hódmezővásárhelyen a Megyei Úszó Diákolimpián képviselik iskolánkat!

  A csapat többi tagja is (Slíz Boglárka Éva 9. B, Ferenczi Zerind Tibor 9. B, Csanki Imre Mihály 9. C, Holecska Gábor Andor 9. C, Katona Barnabás 9. C, Körmendi Zénó 9. C, Megyesi Botond 9. C, Mikházi Zsombor 10. C, Molnár Imre 11. C, Bakos Edvin 12. C,  Kovács Áron 12. C) tisztességesen helytállt a küzdelemben.