bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2018 2019 » Családterápiás szolgáltatás

  Családterápiás szolgáltatás

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  pályázati logó

   

  Iskolánkban az EFOP-1.3.7-17-2017-0122 azonosítószámú „Piarista szolgálat erősítése" c. projekt keretében 2017/2018-as tanévtől családterápiás szolgáltatást nyújtunk az iskolánk tanulói számára.

  A pályázat keretében az osztályfőnökök, szaktanárok, a mentálhigiénés munkatárs ajánlásával hozzánk irányított családok számára tudunk családterápiás szolgáltatást nyújtani. A Családért és Munkáért Keresztény Alapítvány által működtetett Remény Háza Családműhelyben.

   A Családért és Munkáért Alapítvány 2 évtizede nyújt szakmai szolgáltatásokat szakemberei és önkéntesei által családoknak és családokkal és szociális területen foglalkozó szakembereknek.

  A programban résztvevő családterapeuták:
  Szászi Balázs családterapeuta, a Remény Háza Családműhely szakmai vezetője
  Orosz Balázs családterapeuta
  Szásziné Fehérváry Anikó családterapeuta

  Gyakornokok:
  Kothencz Edina
  Tóth Marica
  Vargáné Bögi Veronika

  --
  Remény Háza Családműhely
  6721 Szeged Dáni u. 5.

  "Szenteld meg őket az igazságban."
  (János evangélium 17,17)