bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2018 2019 » Esetmegbeszélő szolgáltatás-mentálhigiénés szupervízió

  Esetmegbeszélő szolgáltatás-mentálhigiénés szupervízió

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  pályázati logó

  Iskolánkban az EFOP-1.3.7-17-2017-0122 azonosítószámú „Piarista szolgálat erősítése" c. projekt keretében 2017/2018-as tanévtől esetmegbeszélő szolgáltatást nyújtunk az iskola mentálhigiénés szakemberei számára.

  A pályázat keretében a program, a mentálhigiénés szakemberek esetvezetései során felmerülő elakadásokhoz nyújt segítséget a kiegyensúlyozott iskolai munkavégzés érdekében.
  A mentálhigiénés szupervízió a Családért és Munkáért Keresztény Alapítvány által nyújtott szolgáltatás.
   A Családért és Munkáért Alapítvány 2 évtizede nyújt szakmai szolgáltatásokat szakemberei és önkéntesei által családoknak és családokkal és szociális területen foglalkozó szakembereknek.

  Remény Háza Családműhely
  6721 Szeged Dáni u. 5.

  "Szenteld meg őket az igazságban."
  (János evangélium 17,17)