bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2018 2019 » Szülők iskolája

  Szülők iskolája

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  pályázati logó

   

  Kamaszkori élethelyzetek megcsavarva.
  avagy: Milyen érzések, szükségletek halmozódnak fel egy-egy serdülőkori viselkedés mögött?
  címmel
  Nagy Mariann mentálhigiénés szakember és Keserű György mentálhigiénés szakember, pszichodráma és bibliodráma asszisztens, iskolánk pedagógusai előadást tartanak a szülők számára a Szülők Iskolája keretein belül.

  “A drámajáték eszközeivel ránézünk a serdülőkor fontos témáira: szülő-gyerek kapcsolat változásai, konfliktusok, pályaválasztási kérdések, határtartási kérdések. Görbe tükröt tartunk a tipikus élethelyzetek elé, hogy egy újfajta megértésre jussunk, ez által a családi kapcsolatok erősödhessenek. Az általunk bemutatott rövid, humoros jeleneteket elemezzük, és minderről megbeszélésre hívjuk a közönséget. Az alkalom során arra is lesz lehetőség, hogy a szülők az általuk megélt otthoni helyzeteket behozzák.”

  Időpont: 2018. szeptember 17. 17:00-18:30.
  Helyszín: Dugonics András Piarista Gimnázium, Díszterem