bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2018 2019 » Szülők Iskolája - nem csak Piarista szülőknek

  Szülők Iskolája - nem csak Piarista szülőknek

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  pályázati logó

  "Sport a Biblia nyelvén" címmel Molnár Renáta Cor-Way® életmódtréner személyi edző, tanár, lelkigyakorlat vezető, táplálkozás tanácsadó tart előadást iskolánkban
   
  2019. április 8-án 17:00-18:30 között

  Hogy Vagyunk Kedves Szülőtársak? Talán remekül. Talán szeretnénk jobban lenni. Hogyan is van bennünk az egység, az egészség? Mit tehetünk magunkért, és az Istennel való kapcsolatunkért éppen Nagyböjt idején?

  Érdekel a sport? Érdekel a Biblia? Érdekel, hogy mit mond/gondol a Mesteredző a mozgásról? Te mit gondolsz a mozgásról és a spiritualitásról?

  Várlak szeretettel az előadásra!

  Helyszín: Szegheő József Terem (Díszterem)