Tájékoztató a 2018/2019-es tanév kezdéséről és az év eleji teendőkről

Tanév: 
2018-2019

Tankönyvvásárlás: augusztus 28-30. 9-15 óráig.

A kollégisták az évnyitó előtt 16 óráig, valamint az első tanítási napon vehetik át tankönyveiket. A fizetős tanulók a tankönyvekkel együtt kapják meg a számlát, amit szeptember 15-ig kell rendezniük (készpénz, utalvány, átutalás).

Pótvizsga, osztályozó vizsga: 2018. augusztus 27. hétfő 9:00

Tanévnyitó Veni Sancte szentmise: 2018. szeptember 2. vasárnap 16:30
Gyülekező az osztálytermekben 16:15-ig, ünneplőben!
A tanévnyitó után 18 órától minden osztálynak szülői értekezletet tartunk!

Kollégistákra vonatkozó tájékoztatás: Az „elsős” kollégisták (7. A, 9. B és 9. C, ill. az újonnan érkező felsőbb évesek) 15:00-ig érkezzenek meg, szüleiknek 15:30-kor tájékoztatót tartunk a fizika előadóban. A nem első éves kollégistáknak 15:30-ig kell megérkezni.

Az első tanítási nap: 2018. szeptember 3. hétfő

Étkezés: Az új menzarendszer beindulásának köszönhetően az étkezés, rendelés / fizetés rugalmasabbá vált. Akinek nincs kedvezménye, és regisztrált az online rendszerben, tud rendelni, és bankkártyával fizetni, amikor a szeptemberi naptár a felületen éles (várhatóan augusztus 20.). Akinek gyermeke normatív kedvezményre jogosult, kérjük, hogy jelezze e-mailben az etkezes@szepi.hu címen. Írja meg a diák nevét, és hogy milyen kedvezményre jogosult szeptembertől! Ennek határideje augusztus 20. Ezt követően felvisszük a rendszerbe a kedvezményeket, és ahogyan a naptár a felületen éles, lehet online rendelni/fizetni. Kérem, az online felületen tekintsen rá a kedvezményre, és akkor rendeljen, ha már aktualizálva látja! A kedvezményes étkezéshez szükséges nyilatkozat letölthető az iskola honlapjáról, amit a tankönyvvásárlás napján kérünk behozni a gazdasági irodába! Aki készpénzben tud csak fizetni, az online megrendelést készpénzes fizetéssel zárja, és az összeget be tudja fizetni a gazdasági irodában.

A kollégistákra is a fentiek vonatkoznak. A fizetésnél fontos, hogy legkésőbb a tanév első napja előtti munkanapon reggel 9 óráig ki legyen fizetve az étkezés, mert csak akkor tud a diák étkezni a tanév első napján.

Jusztinné Nedelkovics Aliz
igazgató