A kilencedikesek hosszú éjszakája

Tanév: 
2019-2020

A 9. évfolyam egy rendhagyó programot szervezett 2019. november 22-én (pénteken), hogy a három osztály (az A, B és a C) jobban megismerje egymást. A játékos ismerkedős feladatok során kiderült, hogy ki milyen könnyűzenét hallgat (a mulatós és a techno rajongói voltak a legtöbben az évfolyamon), ki melyik tantárgy iránt érdeklődik a leginkább (az osztályfőnöki mellett a matek is szép eredményeket ért el), és fény derült arra is, ki a csapatjátékos és ki a magányos farkas az egyes osztályokban.

Az estébe nyúló feladatok sorát sportversenyek koronázták meg, ahol a fiúk és lányok egyaránt megmutatták, ki a jobb fociban, majd pedig kosármeccsek következtek.

A bentalvós este takarodója az éjjeli egy órakor elhangzó esti mesével kezdődött (Varró Dani Szomjas trolljával térhettek nyugovóra a kilencedikesek), és a kifulladásig tartó hajnali beszélgetésekkel ért véget.

A kilencedikesek remélik, hogy hagyományt teremtettek, és ha az osztályok részéről lesz igény, jövőre is -- immár tizedikesként -- megismételhetik az évfolyam-összeboronáló eseményt.