bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2019 2020 » Feltámada napom fénye…

  Feltámada napom fénye…

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2019-2020

  A Népzenei Kamaraműhely, a Dugonics András Piarista Gimnázium kamaraegyüttese 2020. február 14-én fellép az Ötágú Síp Kulturális egyesület által szervezett Bálint–napi vigasságon. A rendezvény 18 órakor kezdődik a Bibliotéka Egyesület Kálvária úti székházában (Kálvária sgt. 14)

  A koncertünk címe: Feltámada napom fénye… Az énekelt Balassi versek idén új, gazdagabb hangszerelésben szólalnak meg. A rendezvényt táncházzal zárjuk.
  Mindenkit szeretettel várunk!

  A Balassi koncertanyagot február 12-én 17.00 órai kezdettel a Radnóti gimnáziumban is bemutatjuk diáktáncház kíséretében.