bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2019 2020 » Megjelent a Piaristák MA tavaszi, első „karantén- lapszáma"

  Megjelent a Piaristák MA tavaszi, első „karantén- lapszáma"

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2019-2020

  Idén tavasszal, a járványügyi helyzetre való tekintettel, a Piaristák MA rendi magazin digitális formában jelenik meg, amelyet elektronikus úton terjesztünk. A jelenlegi lapszám fókuszában a megújulási folyamatok, a digitális pedagógia, ezen belül pedig a március közepe óta érvényben lévő távoktatással kapcsolatos tapasztalatok állnak.

  Természetesen ismét jelentkeznek a kedvelt kulturális, művészettörténeti és rendtörténeti rovatok is, emellett a lapban megtalálható a tavasszal 60. születésnapját ünneplő Nyeste Pál atyával készült interjú is.

  Elektronikus, egyben „lapozható" verzió: https://issuu.com/szathmarym/docs/piaristak_ma_2020_tavasz_lapozos

  Ezúton is köszönjük mindazon kollégánk munkáját, aki e lapszám létrejöttét segítette!

  Kellemes olvasást, elmélyülést és böngészést kíván a Piarista Rend Magyar Tartományának nevében:

  Szathmáry Melinda
  főszerkesztő