Szülők Iskolája: "Íme hát a szárnyak, melyeket adni szeretnék Neked..." Mesékkel az önismeret útján

Tanév: 
2019-2020

pályázati logó

Az előadás regisztrációhoz kötött.

 

Szeretettel hívjuk a kedves szülőket (nem csak piarista szülőket), a Szülők Iskolája következő előadására ahol mesebeli önismereti élményben lehet részünk Advent idején 2019. december 2-án 17:00-tól Sólyom Andrea, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta közreműködésével.

Van egy mesebeli királyfi, aki különleges módon kerekedik a többi kérő fölé, s szerzi meg toronyba zárt kedvese kezét: szárnyakat készíttet magának, s így repül fel hozzá.

Mélyről jövő szülői vágyunk, hogy gyermekeinknek legyenek gyökerei és legyenek szárnyai. A kisgyermekkor, a gyökerek növekedése és erősödése után a szárnyak elkészítésének és felcsatolásának ideje érkezik el. És mi szeretnénk nekik jó szárnyakat adni, hogy tudjanak irányba állni, erős szárnyakat adni, hogy legyen bátorságuk és kitartásuk eljutni oda, ahová vágyik a szívük, és puha szárnyakat adni, ami megvédi őket.  

Ebben az időben néha olyan sokat foglalkozunk gyermekeink jövőjével, hogy elfelejtünk valami éppoly fontosat: ránézni a saját szárnyainkra. Számba venni tollainkat, megvizsgálni a rögzítéseket és használni, újra használni a szárnyakat. Felmérni az utakat, melyeket bejártunk eddig, és előre is nézni. Neked hová vágyik a szíved?

Előadó: Sólyom Andrea, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta
Az előadás időpontja: 2019. december 2. 17:00
Helyszín: Szegheő József Terem (díszterem)

Az előadáson való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.