Szülők Iskolája - "Csapda a neten"

Tanév: 
2023-2024

Szeretettel hívjuk a kedves szülőket az idei Szülők Iskolája első alkalmára, 2023. október 2.-án 17:00 órai kezdettel a Díszteremben.

Témánk az online szexuális zaklatás megelőzésének kérdése. A témában készült Csapda a neten című oktatófilm levetítése után szakértőink kerekasztal beszélgetés folyamán tájékoztatják, informálják a közönséget a magyarországi helyzetről, a megelőzés lehetőségeiről valamint a segítségnyújtás módjairól.  

Iskolánk tanári kara a tanévet megelőző napokban megtekintette a filmet és szakértői csapat segítségével tájékozódott, informálódott. Miután a szülők számára levetítettük ezt a filmet és számukra is lehetőséget nyújtunk a tájékozódásra és kérdéseik feltevésére, a folyamat következő lépése a diákok bevonása lesz. Az iskolában működő Szemiramisz munkacsoport kibővülve néhány kollégával előkészítő, tervező munkát végez annak érdekében, hogy a diákjaink számára történő vetítés biztonságos és megfelelő szakmai keretek között történjen. A szülők számára történő vetítés ennek az előkészítő munkának egyik legfontosabb állomása. Ezért erre az alkalomra fokozott várakozással tekintünk, szeretnénk minél több szülővel együttműködve haladni ezen az úton.

A részvétel díja 600 Ft/fő, melyet kérjük majd a kihelyzett becsületkasszába szíveskedjenek elhelyezni. (ezt az iskola továbbítja a film forgalmazója felé)

Regisztrációs lehetőség ide kattintva.