bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Országos Tájfutó Diákolimpia

  Országos Tájfutó Diákolimpia

  Tanév: 
  2017-2018

  Hajnács Lili 10. C osztályos tanulónk 2018. május 26-27-én az Országos Tájfutó Diákolimpián a következő eredményt érte el:

  • 1. nap: Veszprém belvárosában került megrendezésre a sprint futam. A terepet apró sikátorok, meredek utcák, és belső udvarok jellemezték. Hatalmas csatában (öt versenyző egy percen belül) 51 versenyzőből iskolánkat képviselve 5. helyen végzett.
  • 2. nap: Eplény sípályáin rendkívül szintes, sziklás, technikás terepen 19. helyet ért el, szintén hasonlóan népes mezőnyben, mint az első futamon.