Megújult Alapfokú Művészeti Iskolánk honlapja

Tanév: 
2020-2021

Megújult az intézményünk alapfokú művészeti iskolájának honlapja. Az új formába öltöztetett honlapot iskolánk informatikus munkatársa Molnár Krisztián készítette. A honlap megnyitásakor egy rövid kisfilm ízelítőként mutatja be a művészet iskolánkban fellelhető és oktatott tantárgyaink sokaságát, amelyekből érdeklődésének és kreativitásának megfelelően választhat leendő diákunk.

A honlapon megtalálhatóak a 2021/22-es tanév jelentkezéséhez szükséges dokumentumok, ezenkívül a tanáraink rövid tanszakai ismertetői is olvashatóak, amelyek a művészetünket és a közös tevékenységek hangulatát jelenítik meg az alkotó munka tükrében.

A honlap továbbá rendszeres tájékoztatást nyújt iskolán belüli és iskolán kívül programjainkról, eseményeinkről, valamint az egyéb fesztiválokon és versenyeken elért eredményeinkről egyaránt. S ha még részletesebben lennénk kíváncsiak? Akkor irány a „Galéria”, ahol képekben mesélünk és idézzük meg művészetünk és lelkületünk kifejeződését.

„Beállni a többiek közé táncolni: nem könnyű - tánc közben ízig-vérig önmagunk vagyunk, minden hibánkkal és erényünkkel megmutatkozunk. Így vagyunk szerethetők, és így fogadjuk el egymást. Ha sikerül megérteni, hogy ez így van jól, akkor úgy érezhetjük, hogy egy kicsivel könnyebben esik a járás, egy néhány centivel magasabban vagyunk, közelebb az Istenhez.”
(Piarista Művészetpedagógia részlet)

https://ami.szepi.hu