bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Balázs-Piri Soma a Duna TV műsorán

  Balázs-Piri Soma a Duna TV műsorán

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2019-2020

  Növendékünket, Balázs-Piri Somát meghívták a Duna TV Családbarát Magazin műsorába. A kíváló Kossuth díjas Balázs János zongoraművésszel és Horti Lilla operaénekessel vendégeskedett. A téma a Cziffra fesztivál volt, melyen idén Soma már harmadik alkalommal vesz részt. Egyrészt hallgatóként a Cziffra mesterkurzuson, mely emléket állít az amúgy is hallhatatlan Cziffra György zongoravirtuóznak Balázs János kezdeményezésére, másrészt fellépőként hallhatják a Győztesek Koncertje nevű rendezvényen.

  Beszélgettek vele ugyanekkor a Kossuth rádió stúdiójában és felvételt készítettek vele az M5 kulturális híradójának is.

  Chopin: Forradalmi etűd A Duna TV-ben

  Brahms: I. Magyar Tánc; Balázs János Kossuth díjas zongoraművésszel