bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2012 2013 » Öltönybörze

  Öltönybörze

  Tanév: 
  2012-2013

  Tisztelt Szülők!

  A 2012/2013 tanévben az iskola SZMK közössége az iskolavezetéssel közösen megszervezi az öltönybörze akciót. Ez azt jelenti, ha valakinél van otthon kinőtt, már nem használt, felesleges, felajánlható, kidobásra sajnált jó állapotú öltöny, azokat szeretnénk összegyűjteni.

  Az összegyűjtött öltönyt, zakót az előre meghatározott napon a tanulók és a szülők megnézhetnék, próbálhatnák.

  Aki úgy érzi, hogy elfogad az összegyűjtött ruhákból és azt a gyermeke szívesen használná, annak ezzel az akcióval szeretnénk ezt biztosítani.

  A behozott öltönyt felajánlásként kezeljük. A kiválasztott öltönyért cserébe az iskola alapítványa számára egyéni felajánlást elfogadunk, kinek-kinek lehetősége szerint.

  Gyűjtés időpontja: 2012. november 7-e 14 órától 17 óráig (média terem előtt)
  Megtekintés és elvitelre lehetőség időpontja: 2012. november 9-e 16 órától 19 óráig (média terem előtt)

  Kérjük, az öltönyök tisztaságát biztosítsák a felajánlók!

  Szeged, 2012. október 29.
  Köszönettel:
  Atlasz Henrik
  SZMK elnök