bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2018 2019 » Szülők Iskolája

  Szülők Iskolája

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2018-2019

  pályázati logó

   

  pdf

  „Vajon mi lesz ebből a gyerekből…?”

  Szeretettel várjuk a kedves szülőket a Szülők Iskolája keretében adventi lelki készületre 2018. december 10-én (hétfőn) 17:00-18:30 között a gimnázium dísztermében (II. em., Szegheő József-terem).

  Részletek a pdf-ben.

   

  A Lukács-evangélium gyermekségtörténetének segítségével, imádságos – személyes és egyben interaktív – módon szeretnénk közelebb kerülni a Karácsony titkához, saját szülőinevelői szerepünkhöz és egyben a ránk bízott gyerekekhez.


  Az Alkalmat Czeglédi Zsolt SchP vezeti.

  Az alkalomra maximum 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni. Jelentkezni az alábbi Google űrlapon lehet:
  https://goo.gl/forms/IlhWOdiHareCpzAr2