bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Hirek » 2019 2020 » Szülők Iskolája: "Íme hát a szárnyak, melyeket adni szeretnék Neked..." Mesékkel az önismeret útján

  Szülők Iskolája: "Íme hát a szárnyak, melyeket adni szeretnék Neked..." Mesékkel az önismeret útján

  Esemény kategória: 
  Tanév: 
  2019-2020

  pályázati logó

  Az előadás regisztrációhoz kötött.

   

  Szeretettel hívjuk a kedves szülőket (nem csak piarista szülőket), a Szülők Iskolája következő előadására ahol mesebeli önismereti élményben lehet részünk Advent idején 2019. december 2-án 17:00-tól Sólyom Andrea, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta közreműködésével.

  Van egy mesebeli királyfi, aki különleges módon kerekedik a többi kérő fölé, s szerzi meg toronyba zárt kedvese kezét: szárnyakat készíttet magának, s így repül fel hozzá.

  Mélyről jövő szülői vágyunk, hogy gyermekeinknek legyenek gyökerei és legyenek szárnyai. A kisgyermekkor, a gyökerek növekedése és erősödése után a szárnyak elkészítésének és felcsatolásának ideje érkezik el. És mi szeretnénk nekik jó szárnyakat adni, hogy tudjanak irányba állni, erős szárnyakat adni, hogy legyen bátorságuk és kitartásuk eljutni oda, ahová vágyik a szívük, és puha szárnyakat adni, ami megvédi őket.  

  Ebben az időben néha olyan sokat foglalkozunk gyermekeink jövőjével, hogy elfelejtünk valami éppoly fontosat: ránézni a saját szárnyainkra. Számba venni tollainkat, megvizsgálni a rögzítéseket és használni, újra használni a szárnyakat. Felmérni az utakat, melyeket bejártunk eddig, és előre is nézni. Neked hová vágyik a szíved?

  Előadó: Sólyom Andrea, alkotó-fejlesztő metamorphoses meseterapeuta
  Az előadás időpontja: 2019. december 2. 17:00
  Helyszín: Szegheő József Terem (díszterem)

  Az előadáson való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.