Tájékoztató 2020/2021-es tanév – étkezés

Tanév:

Az új menzarendszer beindulásának köszönhetően az étkezés, rendelés / fizetés rugalmasabbá vált.

Akinek nincs kedvezménye, és regisztrált az online rendszerben, tud rendelni, és bankkártyával fizetni, amikor a szeptemberi naptár a felületen éles (várhatóan augusztus 20.).

Akinek gyermeke normatív kedvezményre jogosult, kérjük, hogy töltse ki a szülői nyilatkozatot, és juttassa el a gazdasági irodába, vagy adja le az iskola portáján a nyár folyamán. (az új beiratkozókra ez nem vonatkozik, mert ők már leadták a nyilatkozatot)

A kedvezményes étkezéshez szükséges nyilatkozat letölthető az iskola honlapjáról.

Ezt követően felvisszük a rendszerbe a kedvezményeket, és ahogyan a naptár a felületen éles, lehet online rendelni / fizetni. Kérem, az online felületen tekintsen rá a kedvezményre, és akkor rendeljen, ha már aktualizálva látja!

Aki készpénzben tud csak fizetni, az online megrendelést készpénzes fizetéssel zárja, és az összeget be tudja fizetni a gazdasági irodában. (Első alkalommal a tankönyvosztás napján)

A kollégistákra is a fentiek vonatkoznak. A rendelésnél fontos, hogy legkésőbb a tanév első napja előtti munkanapon reggel 9 óráig meg legyen rendelve az étkezés, mert csak akkor tud a diák étkezni a tanév első napján.