bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Ideiglenes felvételi rangsor 2020-2021

  Ideiglenes felvételi rangsor 2020-2021

  Tisztelt Szülők, Kedves Felvételizők!

  Elkészítettük az ideiglenes felvételi rangsort, amelyet az alábbi táblázatokban olvashatnak.

  Felhívjuk figyelmüket, hogy szinte minden diák több intézménybe / képzési területre jelentkezik, ezért az intézményünkbe való bejutásra komoly esélye van azoknak is, akik nincsenek benne a keretszámban. Előfordulhat tehát az, hogy a keretszámon belül megjelölt tanulók közül többen kikerülnek a rangsorból, és a hátrébb jelölt diákok nyernek felvételt iskolánkba. Csak azért nem érdemes az iskolák sorrendjét módosítani, mert valaki esetleg hátrébb van a rangsorban! Abban az esetben változtassanak az intézmények sorrendjén, ha tényleg más iskolába szeretnének elsősorban bejutni!
   

  Hatévfolyamos, koedukált, természettudományos orientációjú képzés   0001 kód
  Négyévfolyamos, koedukált, sport-tehetséggondozó képzés   0002 kód
  Négyévfolyamos, koedukált, emelt óraszámú angol nyelvi képzés   0003 kód
  Négyévfolyamos, koedukált, általános képzés   0004 kód