bolt.piarista.hu

 

Kedves szülők, kedves diákjaink!
A miniszterelnök bejelentése alapján a következő héttől kezdve új munkarendben folytatódik a tanév. Kérjük, kövessék figyelemmel az iskola honlapját és Facebook oldalát, melyeken az állami és a fenntartói előírások alapján folyamatos tájékoztatást adunk az oktatással kapcsolatban.


Szívesen várjuk visszajelzéseiket a digitális távoktatással kapcsolatosan bármilyen tapasztalatról, hogy hatékony segítséget nyújthassunk a gyerekeknek, családoknak (örömök, nehézségek, a tananyag mennyisége, a kapcsolattartás sűrűsége, gép előtt töltött idő, hogyan él a család ezzel a munkarenddel együtt, technikai nehézségek...). digitalis@szeged.piarista.hu

 

Ügyeleti napok:
Minden héten hétfőn és csütörtökön 8:00-14:00 óra között.

 

Címlap » Tanaraink » Fejes Antalné Pálfy Zsuzsanna

  Fejes Antalné Pálfy Zsuzsanna

  Telefonszám: 
  30/6494-020
  e-mail cím: 
  palfy.zsuzsanna@szeged.piarista_PONT_hu
  szak: 

  zongora

  Mi, zongoristák tudjuk, hogy a zene egyetemes értékű nyelvezet, melyet bárhol a világon megértenek. Tanszakunkon van, aki most kezdte a hangszeres tanulást, de többen már évek óta élvezik a különleges kincset, melyet birtokolnak. Ez a zene szeretetét jelenti. Az érdeklődést, a kíváncsiságot a hangszeres tudás és az értékes muzsika iránt. A diákoknak az iskolai, zsúfolt elfoglaltságaik miatt szükségük van néha lazításra, az örömteli zongoraórákra, az érzelmi feltöltődésre, a közös vagy egyéni muzsikálásra, melytől évről-évre gazdagodnak. Erősödik az önbecsülésük, magabiztosabbá válnak, és hasznos hobbijukhoz fordulhatnak örömükben, bánatukban. A tanár és tanítvány között kialakított, őszinte kapcsolatnak köszönhetően a hangszeres órákon szerzett tudás kihat a tanulók egyéb tanulmányaira, személyiségük alakulására. A régi görögök példáját követve így kerül egyensúlyba szellemi-testi- és érzelmi fejlődésük.

  Szeretettel várjuk a Mester Tanoda zongora tanszakára a hangszer iránt kedvet érző, 8-15 esztendős fiatalokat! Hisszük, hogy velünk öröm lesz együtt muzsikálni!

  Fejes Antalné Pálfy Zsuzsa – Arany Katedra-díjas zongoratanár